0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pozvánka na dvě unikátní degustace vín

degustace vín
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Pozvánka na unitátní degustaci vína

 

BORDEAUX MILLÉSIMES 2002 - 2012

4. ročník největší degustace starých ročníků Grand Cru Classé v ČR

6. – 7. října 2016

  • Čtvrtek: 15.00 – 18.00
  • Pátek: 10.00 – 13.00, 15.00 – 18.00

Střešní Salon Bellevue, V Celnici 10, Praha 1

Ochutnejte na 40 vín ze slavných châteaux:

Cos d´Estournel * Lynch Bages * Beychevelle * Lascombes * La Conseillante * Les Carmes Haut Brion * d´Armailhac * Bahans Haut Brion * Giscours * d´Issan * Lagrange * Lafon Rochet * Nenin * Larmande* La Dominique * La Gomerie * La Cabanne * Poujeaux * Chasse-Spleen * Sociando Mallet * Latour Martillac * Malartic Lagravière * Latour Martillac * Rieussec * Suduiraud * Bastor Lamontagne * Rayne Vigneau * La Grave * Les Ormes de Pez * Tronquoy Lalande * Malescot St. Exupéry  

Cena degustace 1500,- Kč/os.

degustace vín

JOUR DU CHÂTEAU MARGAUX

12. října 2016

Výjimečná akce věnovaná jednomu z největších vín světa – Château Margaux a zejména jednomu z největších enologů a osobností Bordeaux posledních 30 let - Paulu Pontalierovi. Paul Pontalier působil na Château Margaux od roku 1983 a od roku 1990 byl až do roku 2015 jeho generálním ředitelem. Připravili jsme pro Vás degustaci z ročníků, které nesou jeho rukopis a také menu připravené přesně podle receptur, které připravil slavný šéfkuchař a nositetel tří michelinských hvěz, Guy Savoy.

DEGUSTACE

  • Kdy: 12. října v 18 hodin 
  • Kde: Galerie vín - Passage, Millenium Plaza, V Celnici 10, 110 00, Praha 1
  • Cena: 5.900,- Kč

Pavillon rouge 2009 * Pavillon rouge 2004 * Pavillon rouge 2002 * Château Margaux 2006 * Château Margaux 2004 * Château Margaux 2001 * Château Margaux 1999 * Pavillon blanc 2007 * Pavillon blanc 2009

degustace vín

MENU CHÂTEAU MARGAUX

Dle receptur, které sestavil šéfkuchař Guy Savoy - připraví Jaroslav Finkous a Zdeněk Mareš

  • Kdy: 12. října ve 20 hodin
  • Kde: Salon Bellevue, Millenium Plaza, V Celnici 10, 110 00, Praha 1 (6. p.)
  • Cena: 9 900,- Kč (zvýhodněná cena degustace + menu 14.900,- Kč)

Menu:

  • Cristal Louis Roederer 2007 + Amuse bouche
  • Pavillon blanc du Ch. Margaux 2010 - Bordeaux + Gratinovaní krabi a mořští raci
  • Pavillon rouge du Ch. Margaux 2007 - Margaux + Perlička na liškách se silným jus
  • Château Margaux 1982 - degustace legendárního ročníku
  • Château Margaux 1995 - 1er Grand Cru Classé + Francouzské sýry
  • Château Rieussec 1988 - 1er Cru Classé Sauternes + Meringue s tropickým ovocem
Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč