Druhý den Prague Food Festivalu se ponese v duchu dětských svačinek, besedování a party s nejlepšími barmany.
Ve 12.30 se zastavte v Míčovně u redaktorek z Apetitu, protože vás naučí připravit si doma to samé, co jinak běžně nakupujete, a to domácí pesto, majonézu a sýrovou omáčku. Jacques Auffrays z restaurace Art Nouveau potěší ve 14.30 hlavně malé návštěvníky a jejich maminky. Ukáže, jak se dá nachystat sladká svačinka pro děti. V rámci besedy Radiožurnálu se můžete v 15.30 zeptat, co chcete nejčastěji vědět o gastronomii. Cooking show Tomáše Stehlíka a Mr. Hardyho z Buddha-Baru se zaměří na Dotyky smyslů. Show nejlepších barmanů si nenechte ujít ve 20.30.
Více o festivalu čtěte na www.apetitonline.cz v sekci Prague Food Festival.
Připravila Lucie Perlíková