0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Prague Food Festival 2011 pokračuje. Co přinese sobota?

Prague Food Festival 2011 pokračuje. Co přinese sobota?
sdílet:
Druhý den Prague Food Festivalu se ponese v duchu dětských svačinek, besedování a party s nejlepšími barmany.

Ve 12.30 se zastavte v Míčovně u redaktorek z Apetitu, protože vás naučí připravit si doma to samé, co jinak běžně nakupujete, a to domácí pesto, majonézu a sýrovou omáčku. Jacques Auffrays z restaurace Art Nouveau potěší ve 14.30 hlavně malé návštěvníky a jejich maminky. Ukáže, jak se dá nachystat sladká svačinka pro děti. V rámci besedy Radiožurnálu se můžete v 15.30 zeptat, co chcete nejčastěji vědět o gastronomii. Cooking show Tomáše Stehlíka a Mr. Hardyho z Buddha-Baru se zaměří na Dotyky smyslů. Show nejlepších barmanů si nenechte ujít ve 20.30.

Více o festivalu čtěte na www.apetitonline.cz v sekci Prague Food Festival.
 

Připravila Lucie Perlíková
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit