Lednové vydání Apetitu vychází už 16. 12. a přináší porci inspirace pro ty nejstylovější silvestrovské oslavy i nejlahodnější start nového roku.
Oslavte s Apetitem závěr roku a vkročte do toho nového s chutí a optimismem. Silvestr bez chlebíčků s nejlepšími pomazánkami na světě? Ani náhodou! Máme pro vás hned sedm receptů a k tomu i jeden na domácí veku. A pokud přece jenom toužíte po větším luxusu, připravte si krevetový koktejl, rozpečený sýr nebo slavnostní novoroční pečínku. Jestli prahnete spíše po exotice, máme pro vás recepty na božské suši. Nechybí ani dechberoucí sladká tečka v podobě hravých pohárů a světových dezertů. Zajímá vás, jaký bude gastronomický rok 2022? Nové trendy jsme probrali s šéfkuchaři a výsledkem jsou recepty, které budete chtít do jednoho ochutnat. V lednovém Apetitu najdete také praktický kalendář zeleniny a ovoce a přehledný rejstřík všech receptů roku 2021.
Do nového roku vám přejeme naději, pevné zdraví a štěstí,
redakce Apetitu
TIP REDAKCE
Lednové číslo Apetitu je v prodeji od 16. 12. Objednat si ho ovšem můžete až do schránky – poštovné je na nás! Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného – k ročnímu předplatnému Apetitu mužete získat třeba svíčku Yankee Candle, napařovací žehličku Digitron Systemat, naši novou kuchařku Knedlíky, noky & omáčky či sluchátka nebo reproduktor od JBL.