0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Růžová vína a speciální valentýnské menu v Bellevue

Růžová vína a speciální valentýnské menu v Bellevue
sdílet:
8.2. – 21.2.| Wine Club v restauraci Bellevue nabízí každé 2 týdny jiné degustační menu věnované některému z témat z oblasti vína, ať už odrůdě nebo konkrétnímu vinařství. Máte tak pokaždé možnost nejen vína ochutnat, ale užít si i jejich snoubení se speciálním menu, které vytváří šéfkuchař restaurace společně s vinaři a sommeliery. U příležitosti Valentýna představuje růžová vína, nechte se tímto moderním vínem svést! Večer 17. února se navíc hostům restaurace bude věnovat sommelier Petr Bouška.

Co: růžová vína se speciálním menu
Kdy: 8. 2. – 21. 2. 2010
Kde: restaurant Bellevue, Smetanovo nábřeží 18, Praha 1
Info: www.bellevuerestaurant.cz, tel.: 222 221 443, 800 123 553

Menu:
Cremant Blanc de Pinot Noir
Carpacio z norského lososa a mořského vlka s lososovým kaviárem
Faivé - Proseco
Prosecco  risotto s mušlemi svatého Jakuba a parmazánovými hoblinami
Champagne Philipponat Brut Rosé
Brandade s Haddock uzenou treskou, jemná smetanová omáčka
Champagne Billecart Salmon Brut Rosé
Telecí svíčková  s kaštany a karotkou, jemné celerové pyré, omáčka z citrusu Pomelo
Champagne Benard – Thery Brut Rosé
Jahodové Mascarpone tiramisu s lesními plody
 
Cena:
Můžete si sestavit své vlastní menu dle chuti:
 
Menu:                  Vína:          
4 chody 1290,- / 4 chody 890,-
3 chody 1090,- / 3 chody 790,-
2 chody   990,- / 2 chody 590,-
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit