Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rychlá snídaně plná vitamínů a vlákniny

AD
ovesná kaše
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Snídáte? Měli byste. Snídaně je nejdůležitějším jídlem dne, protože nás nastartuje a dodá nám prvotní energii do nového začátku. Mnoho lidí tvrdí, že si raději přispí, než aby jedli, ale to jsou jen zbytečné výmluvy. Chutná a zdravá snídaně se dá vykouzlit během pár minut.

Tím kouzlem, jehož příprava zabere tři minuty, jsou zdravé kaše Vitapixla. Jedná se o novinku na trhu, ve světě je unikátní a nemá obdobu. Každá Vitapixla je originál, jsou totiž mixované na míru. Všechny ale obsahují mikronutrienty, vlákninu, vitamíny a aminokyseliny. Díky tomu mají pozitivní dopad na zdravotní neduhy různého druhu.

snídaně

Je příprava kaše náročná?

Po online vybrání přísad vám vyrobí Vitapixlu na míru a odešlou ji na vaši adresu. Je to nádoba, v níž najdete odměrku a kaši ve formě prášku, který vystačí asi na dvacet dávek. Na jednu snídani se používají dvě odměrky, které se zalívají teplou vodou či mlékem, jejichž teplota nesmí být vyšší než 50°C, aby nebyly zničeny všechny živiny. Následně necháte kaši tři až čtyři minuty odstát a můžete jíst.

Co všechno se v ní nachází?

Základem každé Vitapixle je rýžová, pohanková či kukuřičná kaše. Všechny tři obsahují vysoké množství vlákniny podporující správnou činnost střev. Kaše jsou bezlepkové, tudíž vhodné i pro celiaky. Dále jsou do pixlí přidávány bylinné směsi a rostlinné extrakty působící na různé zdravotní problémy. Dávka v jedné snídani je schopná nahradit asi 6 – 9 tablet. Poslední důležitou součástí směsi je lyofilizované ovoce. Úpravy lyofilizováním (speciální mražení a sušení v nízkém tlaku) zajišťují, že si ovoce zachová původní podíl vitamínů, barvu i aroma. Když se to ještě doplní oříšky, kokosem, hrozinkami či třtinovým cukrem, výsledkem je chutná a zdravá směs jako stvořená pro rychlou snídani.

Chcete-li chuť zdravých kaší vyzkoušet, namixujte si na www.vitapixla.cz vlastní variantu.

Z dostupných přísad je možné namíchat 784 různých kombinací!

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu
  • Tipy a triky

Jak připravit tu nejjemnější rybu: Vsaďte na solnou krustu

Pečení v soli je tradiční a velmi šetrná technika, díky které zůstane rybí maso krásně křehké a šťavnaté. Solná krusta totiž vytvoří vlastní minitroubu, která dokonale těsní, nepustí žádnou páru ven a zabrání, aby se...
Jak se vyrábí černý česnek?
  • Zdraví a výživa

Jak se vyrábí černý česnek?

Černý česnek je pochoutka, která vzniká procesem fermentace z běžného bílého česneku. Tento proces přeměňuje jeho ostrou chuť a štiplavé aroma na jemnou, nasládlou chuť s tóny sušeného ovoce, karamelu, balsamica a čokolády. Černý česnek je...