Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Slovácké zabijačkové hody

Slovácké zabijačkové hody
sdílet:
Zima se ještě nedala na ústup, a tak je stále vhodné období pro zabijačkové pokrmy. Odpočiňte si od městského ruchu a vychutnejte si masové speciality ze zabijačky na čerstvém venkovském vzduchu. Připraví je pro vás ve slováckých Bukovanech.

V Bukovanském mlýně se přímo stanete svědky tradiční slovácké zabijačky. Budete mít možnost nahlížet řezníkovi pod ruce a sledovat přípravu jitrnic, tlačenky nebo škvarků. Explozi chutí vám způsobí jablečný křen, jelita nebo pečené maso se zelím a s bramborami, které na váš stůl donese obsluha v dobovém kroji. Mimo zabijačkových hodů, které svojí hudbou doprovodí harmonikář, bude zajištěno i ubytování na dvě noci, prohlídka větrného mlýna s nádhernou vyhlídkou a čeká vás i degustace deseti druhů sklepních vín. A až vás pohltí bujaré moravské veselí a dostanete se do té správné nálady, budete si moci zatančit s moravskou cimbálovkou.

Co: Víkend s pravou slováckou zabijačkou

Kdy: 4.–6. března 2011 

Kde: Bukovany u Kyjova

Za kolik: 2100 Kč za osobu
Info: www.bukovansky-mlyn.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč