Sváteční čas je neodmyslitelně spjat s dobrým jídlem a pitím. Každá hostitelka či hostitel se chtějí blýsknout těmi nejvybranějšími pochoutkami.
Tajemstvím jejich skvělé chuti jsou především kvalitní ingredience, jakými jsou i majonézy a tatarské omáčky Hellmann’s. Sváteční bramborový salát si bez majonézy umí představit jen málokdo. Pokud ještě nemáte recept na svůj oblíbený bramborový salát, můžete se nechat inspirovat na www.skutecnachut.cz. Kvalitní majonéza Hellmann’s dodá bramborovému salátu neodolatelnou chuť a krémovou konzistenci. Tatarské omáčky Hellmann’s v sobě navíc snoubí kousky cibule, pažitky a okurek. Výrobky značky Hellmann’s vám tak pomohou připravit skutečnou sváteční hostinu.
Jak majonéza, tak i tatarská omáčka Hellmann’s jsou vyrobeny bez konzervačních látek z vajec, octa a především kvalitního rostlinného oleje, díky němuž jsou oba výrobky zdrojem vícenenasycených mastných kyselin z řady omega-3. Takže si s nimi nejen báječně pochutnáte, ale zároveň dopřejete tělu prospěšné látky, esenciální* mastné kyseliny, které si neumí vytvořit samo a musí je získávat ze stravy. Rostlinný olej vám zároveň pomůže zpracovávat vitaminy A, E a K obsažené v zelenině. Tyto vitaminy jsou rozpustné pouze v tucích. Tělo potřebuje k jejich vstřebání právě tuky, například v podobě majonézy či tatarské omáčky.
Není vejce jako vejce
Vejce jsou jednou ze základních surovin pro výrobky značky Hellmann’s, která klade důraz na kvalitní ingredience, jež musejí být poctivé a skutečné. A proto se ve výrobcích značky Hellmann’s používají takzvaná vejce z dobrého chovu. To znamená, že vejce pocházejí od slepic, které jsou chovány v halách nebo ve volném výběhu, v podmínkách zajišťujících ‚welfare‘ neboli životní pohodu zvířat. Je samozřejmostí, že ve výrobcích Hellmann’s jsou použitá pouze pasterizovaná vejce, tedy tepelně ošetřená, a tím zbavená veškerých škodlivých mikroorganismů, z jejich konzumace tak nehrozí žádná zdravotní rizika.
* Více informací na www.hellmanns.cz
Propagace značky Hellmann’s.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.