0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sváteční chuť Hellmann’s

Sváteční chuť Hellmann’s
sdílet:
Komerční článek - Sváteční čas je neodmyslitelně spjat s dobrým jídlem a pitím. Každá hostitelka či hostitel se chtějí blýsknout těmi nejvybranějšími pochoutkami.

Propagace značky Hellmann’s.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.


HellmannsTajemstvím jejich skvělé chuti jsou především kvalitní ingredience, jakými jsou i majonézy a tatarské omáčky Hellmann’s. Sváteční bramborový salát si bez majonézy umí představit jen málokdo. Pokud ještě nemáte recept na svůj oblíbený bramborový salát, můžete se nechat inspirovat na www.skutecnachut.cz. Kvalitní majonéza Hellmann’s dodá bramborovému salátu neodolatelnou chuť a krémovou konzistenci. Tatarské omáčky Hellmann’s v sobě navíc snoubí kousky cibule, pažitky a okurek. Výrobky značky Hellmann’s vám tak pomohou připravit skutečnou sváteční hostinu.

Jak majonéza, tak i tatarská omáčka Hellmann’s jsou vyrobeny bez konzervačních látek z vajec, octa a především kvalitního rostlinného oleje, díky němuž jsou oba výrobky zdrojem vícenenasycených mastných kyselin z řady omega-3.
Takže si s nimi nejen báječně pochutnáte, ale zároveň dopřejete tělu prospěšné látky, esenciální* mastné kyseliny, které si neumí vytvořit samo a musí je získávat ze stravy. Rostlinný olej vám zároveň pomůže zpracovávat vitaminy A, E a K obsažené v zelenině. Tyto vitaminy jsou rozpustné pouze v tucích. Tělo potřebuje k jejich vstřebání právě tuky, například v podobě majonézy či tatarské omáčky. 

Není vejce jako vejce
HellmannsVejce jsou jednou ze základních surovin pro výrobky značky Hellmann’s, která klade důraz na kvalitní ingredience, jež musejí být poctivé a skutečné. A proto se ve výrobcích značky Hellmann’s používají takzvaná vejce z dobrého chovu. To znamená, že vejce pocházejí od slepic, které jsou chovány v halách nebo ve volném výběhu, v podmínkách zajišťujících ‚welfare‘ neboli životní pohodu zvířat. Je samozřejmostí, že ve výrobcích Hellmann’s jsou použitá pouze pasterizovaná vejce, tedy tepelně ošetřená, a tím zbavená veškerých škodlivých mikroorganismů, z jejich konzumace tak nehrozí žádná zdravotní rizika.

* Více informací na www.hellmanns.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit