0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tradiční jídla z regionů v Brně

Tradiční jídla z regionů v Brně
sdílet:
Po celý týden můžete v Brně ochutnat jídla z Regionální kuchařky Petry Pospěchové. Uvaří je v podniku Tomato Fresh Restaurant.

O tom, že kuchařská kniha může zaujmout běžné čtenáře i profesionální kuchaře, vás přesvědčí Regionální kuchařka Petry Pospěchové. Podle její prvotiny bude od 9. do 15. prosince vařit tým brněnské restaurace Tomato Fresh Restaurant. Návštěvníkům nabídne masový pudink s bramborami, vánoční rybí polévku, houbového kubu, kapra namodro a jako sladkost na závěr peciválky, které jsou oblíbené v Podkrkonoší. V pátek 13. bude delikatesy servírovat sama autorka kuchařky Petra Pospěchová, která s týmem restaurace připraví jako překvapení pro hosty speciální menu.



Vyhlášené krajové speciality


Regionální kuchařka Petry Pospěchové mapuje kuchyni českých regionů. V jedné knize najdete všechny chutě Čech, Moravy a Slezska. Autorka představí tradiční recepty i návody na jídla skoro zapomenutá. Kuchařka je přehledně rozdělena na kapitoly podle regionů a z každého nabízí charakteristická jídla – od polévek po dezerty včetně ochutnávky každodenního jídelníčku. Nechybí v ní recept na lívance se žahourem, černou zabijačkovou polévku, valašské frgále i krkonošské kyselo. Kuchařku koupíte na www.smartpress.cz za 499 Kč.

Foto: archiv vydavatelství Smartpress
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč