0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Upečte si bezlepkového beránka či mazanec!

Upečte si bezlepkového beránka či mazanec!
sdílet:
Chcete se naučit vařit a péct bez klasické mouky, mléka a případně i bez vajec? Pak se rozhodně přihlašte do jednoho z kurzů autorky kuchařek Radky Vrzalové! Ty startují už na konci února. Zaměřují se nejen na specialní velikonoční delikatesy, ale i na klasické pečivo.

Všechny kurzy budou probíhat v Praze v kuchařském Atelieru Culinari (Zenklova č. 117/62, Praha 8). Kurzy jsou určeny všem, kteří se chtějí naučit vařit a péct bez lepku, mléka a vajec, a neví, jak na to. Vařit bezlepkově bylo možná dříve trochu složitější, ale dnes už se to dá zvládnout snadno a hravě! 

Speciálně pro čtenáře Apetitu Radka Vrzalová prozradila svůj nabitý program, který začíná už tuto sobotu! 


24. 2. 2018: NA PŘÁNÍ - jednodruhové mouky
Proč s nimi pracovat, co vše s nimi můžeme upéct, na co jsou vhodné? Tvořit budeme kynuté i nekynuté, sladké i slané, uděláme si i chléb bez kukuřice, rýžové bagely, tortilly, slané zobání, jednodruhové křehké pečivo.
Cena 1900,-/osoba.
 

10. 3. 2018: VELIKONOCE - Kváskování II.
Pro majitelky kvásku a absolventky kváskování I. Budeme péct luxusní tradiční pečivo z domácího kvásku – jidášky s karamelovou krustou, velikonoční točenice, pikantní bagetky a spousta dalšího.  
Cena 1900,-/osoba.
 

24. 3. 2018: Klasické VELIKONOCE
Na programu bude beránek jablečný nebo rýžový, nekynutý rychlý mazanec, velikonoční nádivka, kynutý skořicový cop (ten milují všichni)!
Cena 1900,-/osoba.
 

21. 4.2018: NA PŘÁNÍ - základy kváskování PRO ZAČÁTEČNÍKY
Upečeme si chleby i sladké z jednoho těsta, nezapomenutelné a trvanlivé (chléb tmavý, tradiční, loupáky, lívance, perník).
Cena 1900,-/osobu.
 

Všechny kurzy budou probíhat od 13:00-17:00, nebo i déle podle potřeb a dotazů.
Přesný rozvrh kurzů, více informací a jejich přesnou náplň se dozvíte ZDE nebo můžete napsat na [email protected].

Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč