Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Upečte si bezlepkového beránka či mazanec!

Upečte si bezlepkového beránka či mazanec!
sdílet:
Chcete se naučit vařit a péct bez klasické mouky, mléka a případně i bez vajec? Pak se rozhodně přihlašte do jednoho z kurzů autorky kuchařek Radky Vrzalové! Ty startují už na konci února. Zaměřují se nejen na specialní velikonoční delikatesy, ale i na klasické pečivo.

Všechny kurzy budou probíhat v Praze v kuchařském Atelieru Culinari (Zenklova č. 117/62, Praha 8). Kurzy jsou určeny všem, kteří se chtějí naučit vařit a péct bez lepku, mléka a vajec, a neví, jak na to. Vařit bezlepkově bylo možná dříve trochu složitější, ale dnes už se to dá zvládnout snadno a hravě! 

Speciálně pro čtenáře Apetitu Radka Vrzalová prozradila svůj nabitý program, který začíná už tuto sobotu! 


24. 2. 2018: NA PŘÁNÍ - jednodruhové mouky
Proč s nimi pracovat, co vše s nimi můžeme upéct, na co jsou vhodné? Tvořit budeme kynuté i nekynuté, sladké i slané, uděláme si i chléb bez kukuřice, rýžové bagely, tortilly, slané zobání, jednodruhové křehké pečivo.
Cena 1900,-/osoba.
 

10. 3. 2018: VELIKONOCE - Kváskování II.
Pro majitelky kvásku a absolventky kváskování I. Budeme péct luxusní tradiční pečivo z domácího kvásku – jidášky s karamelovou krustou, velikonoční točenice, pikantní bagetky a spousta dalšího.  
Cena 1900,-/osoba.
 

24. 3. 2018: Klasické VELIKONOCE
Na programu bude beránek jablečný nebo rýžový, nekynutý rychlý mazanec, velikonoční nádivka, kynutý skořicový cop (ten milují všichni)!
Cena 1900,-/osoba.
 

21. 4.2018: NA PŘÁNÍ - základy kváskování PRO ZAČÁTEČNÍKY
Upečeme si chleby i sladké z jednoho těsta, nezapomenutelné a trvanlivé (chléb tmavý, tradiční, loupáky, lívance, perník).
Cena 1900,-/osobu.
 

Všechny kurzy budou probíhat od 13:00-17:00, nebo i déle podle potřeb a dotazů.
Přesný rozvrh kurzů, více informací a jejich přesnou náplň se dozvíte ZDE nebo můžete napsat na [email protected].

Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín