O tom, že pivo do sebe nemusíte jen lít, ale že se z něj dá i výborně vařit, se vás rozhodli přesvědčit v budějovickém Hotelu Gomel. Těšit se totiž můžete nejen na vybrané pivní speciály, ale hlavně na obsáhlé menu, ve kterém zlatavý mok hraje hravní roli.
„Pivo lze využít v mnoha pokrmech, my jsme přichystali celé pivní menu. Pro začátek si můžete dát míchaný zeleninový salát s pivním sýrem a hořčicovým dresinkem nebo krémovou pivní polévku. Jako hlavní chod například vepřovou kotleta na pivě, s pečenými rajčátky a šťouchanými brambory, a zbyde-li vám místo na dezert, zkuste naši pivní zmrzlinu s karamelovou mřížkou a tyčinkou z listového těsta. Pokud chcete jen něco k pivu, dejte si výborný šumavský chléb s pivní pomazánkou a mladou cibulkou,“ představil menu z piva ředitel hotelu Martin Štolka.
Oktoberfest pořádáme letos poprvé a za první týden evidujeme vysokou návštěvnost,“ prozradil Martin Štolka. „Jako nejoblíbenější se u hostů zatím ukázala kotleta na pivě a pivní zmrzlina,“ dodal. Veškeré potřebné informace najdete na www.cpihotels.cz.