0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaříme a pečeme s Radčinou kuchařkou!

radčina kuchařka bez lepku
ZDROJ: Archiv
sdílet:

 Nevíte si rady s vařením bez lepku, mléka nebo vajec? Pak je pro vás kurz Radky Vrzalové přesně to pravé!

Radku Vrzalovou, autorku bezlepkové kuchařky, určitě nemusíme dlouze představovat. Určitě ji znáte ze stránek Apetitu, kde mají její recepty svou vlastní rubriku. O bezlepkovém stravování nejen píše, ale dokonce pořádá kurzy, kde se můžete naučit, jak jednoduše a chutně vařit bez lepku, nebo i vajec a mléka! Pokud jste si dodnes zoufali, že její kurzy v Praze jsou pro vás z ruky, máme dobrou zprávu. Další kurz se bude konat 15.10. v Brně! Ve stejný den se na brněnském výstavišti (BVV) koná sraz celiaků ČR, takže můžete spojit příjemné s příjemným, ráno navštívit sraz a odpoledne si pod Radčiným vedením vyzkoušet přípravu všelijakých dobrot a dozvědět se spoustu důležitých informací. V případě zájmu Radce napište na [email protected]!

  • Kdy: 15. 10. 2016, od 13:00 do 17:30
  • Kde: Středisko volného času Lužánky, Brno
  • Cena: 1790 Kč

Co se naučíte: Tondovy rohlíky tmavé i světlé, francouzská cibulačka s toustíky, rajská omáčka jako od babičky s jemnými kynutými houskovými knedlíky, vánoční cukroví - vanilkové rohlíčky a linecké košíčky

Pokud máte zájem v Praze, pošlete Radce email na [email protected], určitě bude pořádat další kurzy před Vánoci!

kurz vaření pozvánka

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč