Nevíte si rady s vařením bez lepku, mléka nebo vajec? Pak je pro vás kurz Radky Vrzalové přesně to pravé!
Radku Vrzalovou, autorku bezlepkové kuchařky, určitě nemusíme dlouze představovat. Určitě ji znáte ze stránek Apetitu, kde mají její recepty svou vlastní rubriku. O bezlepkovém stravování nejen píše, ale dokonce pořádá kurzy, kde se můžete naučit, jak jednoduše a chutně vařit bez lepku, nebo i vajec a mléka! Pokud jste si dodnes zoufali, že její kurzy v Praze jsou pro vás z ruky, máme dobrou zprávu. Další kurz se bude konat 15.10. v Brně! Ve stejný den se na brněnském výstavišti (BVV) koná sraz celiaků ČR, takže můžete spojit příjemné s příjemným, ráno navštívit sraz a odpoledne si pod Radčiným vedením vyzkoušet přípravu všelijakých dobrot a dozvědět se spoustu důležitých informací. V případě zájmu Radce napište na
- Kdy: 15. 10. 2016, od 13:00 do 17:30
- Kde: Středisko volného času Lužánky, Brno
- Cena: 1790 Kč
Co se naučíte: Tondovy rohlíky tmavé i světlé, francouzská cibulačka s toustíky, rajská omáčka jako od babičky s jemnými kynutými houskovými knedlíky, vánoční cukroví - vanilkové rohlíčky a linecké košíčky
Pokud máte zájem v Praze, pošlete Radce email na [email protected], určitě bude pořádat další kurzy před Vánoci!