Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Večer pro rulandské šedé

Večer pro rulandské šedé
sdílet:
18. 3. |  Pokud patříte mezi obdivovatele této odrůdy, vydejte se na večer věnovaný jen vínu Rulandské šedé – Pinot Gris do pasáže Lucerna v Praze.

Ochutnáte vína od Michlovského, z vinařství Jedlička a Novák, Znovín Znojmo, Tanzberg, z Itálie Veneto, z Argentiny Las Moras, z Chile Morande, z Německa, z Alsaska.

Co: Degustace vína rulandské šedé
Kdy: 18. března 2010, 15.30–18.30
Kde: Cellarius, pasáž Lucerna, Štěpánská 61, Praha 1
Info: www.cellarius.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...