0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční kurz vaření a pečení Radky Vrzalové

velikonoční beránek
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Jak napéct na Velikonoce bez lepku, mléka či vajec? Všechny vaše dotazy zodpoví kurz Velkonočního vaření a pečení. Pro velký úspěch byl vyhlášen ještě jeden termín!

Radku Vrzalovou, autorku bezlepkové kuchařky, znáte ze stránek Apetitu. O bezlepkovém stravování nejen píše, ale dokonce pořádá kurzy, kde se můžete naučit, jak jednoduše a chutně vařit bez lepku, nebo i vajec a mléka! A protože pomalu končí masopust a konečně nás čeká jaro a s ním Velikonoce, Radka vám ve svém následujícím kurzu bezlepkového, bezmléčného aj. vaření a pečení poradí, co napéct a uvařit na velikonoční stůl!

Tento kurz je určen všem, kteří se chtějí naučit vařit a péct bez lepku, mléka a vajec a neví, jak na to. Vařit bezlepkově bylo možná dříve trochu složitější, ale dnes už se to dá zvládnout snadno a hravě! 

Kurz velikonočního vaření a pečení bez lepku, mléka, případně vajec

  • Kdy: neděle 9. 4. 2017, 13:00 - 17:00 
  • Kde: Atelier Culinari (Zenklova č. 117/62, Praha 8)
  • Cena kurzu: 1900,-
Co se naučíte: housky uspěchaných matek, estonský kynutý kringel (bez lepku, mléka a vajec), rýžový beránek (bez lepku a mléka), kynuté knedlíky ovocné i přílohové (bez lepku, mléka a vajec).
  
burgr ovocné knedlíky 
 
Přijďte si pod Radčiným vedením vyzkoušet přípravu nejrůznějších dobrot, dozvědět se spoustu důležitých informací a užít si skvělé odpoledne. V případě zájmu Radce napište na [email protected]! Nezapomeňte si krabičky na dobroty!
Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč