0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční kurz vaření a pečení Radky Vrzalové

velikonoční beránek
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Jak napéct na Velikonoce bez lepku, mléka či vajec? Všechny vaše dotazy zodpoví kurz Velkonočního vaření a pečení. Pro velký úspěch byl vyhlášen ještě jeden termín!

Radku Vrzalovou, autorku bezlepkové kuchařky, znáte ze stránek Apetitu. O bezlepkovém stravování nejen píše, ale dokonce pořádá kurzy, kde se můžete naučit, jak jednoduše a chutně vařit bez lepku, nebo i vajec a mléka! A protože pomalu končí masopust a konečně nás čeká jaro a s ním Velikonoce, Radka vám ve svém následujícím kurzu bezlepkového, bezmléčného aj. vaření a pečení poradí, co napéct a uvařit na velikonoční stůl!

Tento kurz je určen všem, kteří se chtějí naučit vařit a péct bez lepku, mléka a vajec a neví, jak na to. Vařit bezlepkově bylo možná dříve trochu složitější, ale dnes už se to dá zvládnout snadno a hravě! 

Kurz velikonočního vaření a pečení bez lepku, mléka, případně vajec

  • Kdy: neděle 9. 4. 2017, 13:00 - 17:00 
  • Kde: Atelier Culinari (Zenklova č. 117/62, Praha 8)
  • Cena kurzu: 1900,-
Co se naučíte: housky uspěchaných matek, estonský kynutý kringel (bez lepku, mléka a vajec), rýžový beránek (bez lepku a mléka), kynuté knedlíky ovocné i přílohové (bez lepku, mléka a vajec).
  
burgr ovocné knedlíky 
 
Přijďte si pod Radčiným vedením vyzkoušet přípravu nejrůznějších dobrot, dozvědět se spoustu důležitých informací a užít si skvělé odpoledne. V případě zájmu Radce napište na bezlepkovevareni@seznam.cz! Nezapomeňte si krabičky na dobroty!
Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit