Jak napéct na Velikonoce bez lepku, mléka či vajec? Všechny vaše dotazy zodpoví kurz Velkonočního vaření a pečení. Pro velký úspěch byl vyhlášen ještě jeden termín!
Radku Vrzalovou, autorku bezlepkové kuchařky, znáte ze stránek Apetitu. O bezlepkovém stravování nejen píše, ale dokonce pořádá kurzy, kde se můžete naučit, jak jednoduše a chutně vařit bez lepku, nebo i vajec a mléka! A protože pomalu končí masopust a konečně nás čeká jaro a s ním Velikonoce, Radka vám ve svém následujícím kurzu bezlepkového, bezmléčného aj. vaření a pečení poradí, co napéct a uvařit na velikonoční stůl!
Tento kurz je určen všem, kteří se chtějí naučit vařit a péct bez lepku, mléka a vajec a neví, jak na to. Vařit bezlepkově bylo možná dříve trochu složitější, ale dnes už se to dá zvládnout snadno a hravě!
Kurz velikonočního vaření a pečení bez lepku, mléka, případně vajec
- Kdy: neděle 9. 4. 2017, 13:00 - 17:00
- Kde: Atelier Culinari (Zenklova č. 117/62, Praha 8)
- Cena kurzu: 1900,-