Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční kurz vaření a pečení Radky Vrzalové

velikonoční beránek
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Jak napéct na Velikonoce bez lepku, mléka či vajec? Všechny vaše dotazy zodpoví kurz Velkonočního vaření a pečení. Pro velký úspěch byl vyhlášen ještě jeden termín!

Radku Vrzalovou, autorku bezlepkové kuchařky, znáte ze stránek Apetitu. O bezlepkovém stravování nejen píše, ale dokonce pořádá kurzy, kde se můžete naučit, jak jednoduše a chutně vařit bez lepku, nebo i vajec a mléka! A protože pomalu končí masopust a konečně nás čeká jaro a s ním Velikonoce, Radka vám ve svém následujícím kurzu bezlepkového, bezmléčného aj. vaření a pečení poradí, co napéct a uvařit na velikonoční stůl!

Tento kurz je určen všem, kteří se chtějí naučit vařit a péct bez lepku, mléka a vajec a neví, jak na to. Vařit bezlepkově bylo možná dříve trochu složitější, ale dnes už se to dá zvládnout snadno a hravě! 

Kurz velikonočního vaření a pečení bez lepku, mléka, případně vajec

  • Kdy: neděle 9. 4. 2017, 13:00 - 17:00 
  • Kde: Atelier Culinari (Zenklova č. 117/62, Praha 8)
  • Cena kurzu: 1900,-
Co se naučíte: housky uspěchaných matek, estonský kynutý kringel (bez lepku, mléka a vajec), rýžový beránek (bez lepku a mléka), kynuté knedlíky ovocné i přílohové (bez lepku, mléka a vajec).
  
burgr ovocné knedlíky 
 
Přijďte si pod Radčiným vedením vyzkoušet přípravu nejrůznějších dobrot, dozvědět se spoustu důležitých informací a užít si skvělé odpoledne. V případě zájmu Radce napište na [email protected]! Nezapomeňte si krabičky na dobroty!
Autor: kojzarova.m

Apetit magazín