Vychází nový speciál časopisu Apetit pro muže s chutí nejen na maso.
V novém speciálu časopisu Apetit masooo! najdete tipy a triky, co všechno se dá připravit na grilu. Redaktoři podrobili gril několika zkouškám a zjistili, že toho snese opravdu hodně! Vyplatily se experimenty s neobvyklými recepty, ale v časopise najdete také grilovací klasiku.
Mimo jiné můžete zkusit například připravit a ugrilovat skvělé rýžové placky, avokádo s lososem a koprem, karamelizované hrozny, tipy a triky jak na dokonalou grilovanou rybu, ale i jak děti potěšit grilovací párty, kde hlavní roli hrají oblíbené bonbony marshmallow.
Dozvíte se, jak připravit rychlé a jednoduché špízy, také jak prošpikovat různé druhy masa.
Přečíst si můžete reportáž z továrny, kde se zpracovávají vepřová střívka, rozhovor s Mexičanem, který v centru Prahy vlastní bistro, kde servíruje dokonalá kuřecí křídla. Zájemce čeká také exkurze do zákulisí jednoho z nejlepších řeznictví v Česku.
Dojde i na tradičního průvodce po restauracích a barech, tentokrát se podíváme na nejlepší a nejvyhlášenější kavárny, bistra a nálevny na Žižkově.