Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nevšední zážitek z Afriky přímo ve vaší sprše

Nevšední zážitek z Afriky přímo ve vaší sprše
sdílet:
Komerční článek -  Relaxujte s novými sprchovými gely Radox inspirovanými Afrikou

Propagace značky Radox.RADOX
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Nechte se přenést do nespoutané Afriky a svoje smysly ovládnout horkým a divokým aromatem této tajuplné země. Vzdálený kontinent vám bude blíže, než si vůbec dovedete představit.
Návrat k přírodě a jejím kořenům je to, co nás láká stále více, a proto Radox představuje ve svých sprchových gelech netradiční nové přísady používané v Africe již po staletí. Sprchový gel Radox African Baobab s barvou zářícího afrického slunce a s výtažky plodů ‚stromu života‘ baobabu působí hojivým a omlazujícím účinkem na vaši pokožku, zatímco sprchový gel Radox African Rooibos má hojivé a uklidňující účinky. Novinkou v obalu je použití oblíbeného háku na zavěšení, který kromě praktičnosti podtrhuje unikátnost této limitované série.


Radox African Rooibos

Rooibos Zklidňující sprchový gel s výtažky rooibosu a květů mateřídoušky vás přenese do divoké přírody Jižní Afriky. Rooibos je v Africe po staletí používán pro své uklidňující účinky na pokožku, navíc obsahuje zdraví prospěšné antioxidanty a minerály. Jemná vůně mateřídoušky odplaví všechny vaše chmury a uklidní mysl.


ROOIBOS – je v Africe používaný po staletí pro své uklidňující a léčivé vlastnosti. Obsahuje řadu vitaminů, minerálů a stopových prvků. Účinný při problémech s pletí, jako jsou ekzémy nebo akné, má antibakteriální a protizánětlivý efekt. Upravuje i vodní režim pokožky a zpomaluje její stárnutí.






Radox African Baobab

Baobab Povzbuzující sprchový gel s výtažky plodů stromu baobab a mandarinkovým olejem vás přenese do horké africké savany. Výtažky z plodů ‚stromu života‘ baobabu působí hojivým a omlazujícím účinkem na vaši pokožku, mandarinkový olej zharmonizuje vaši mysl.


BAOBAB – jeden z prvních stromů na Zemi. Obsahuje množství vitaminů a minerálů, například šestkrát více vitaminu C než pomeranč a více vápníku než kravské mléko. Jeho tradiční použití se nachází v lékařství. V kosmetice je známý pro své uklidňující účinky mysli a omlazující účinky na pleť.


Doporučená MOC: 64,90 Kč
Prodejní kanály: Síť hypermarketů a drogerií
 Více informací o značce Radox a jejích produktech naleznete na www.radox.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč