Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
PRŮVODCE DOBRÝMI RESTAURACEMI – ČESKÁ A MORAVSKÁ REGIONÁLNÍ GASTRONOMIE

PRŮVODCE DOBRÝMI RESTAURACEMI – ČESKÁ A MORAVSKÁ REGIONÁLNÍ GASTRONOMIE

Uzené se švestkovou omáčkou , bažantí prsa na šalvěji, laty, králík na paprice (v Apetitu č. 6 vařil Michal Göth), pečené myši – tak tohle a desítky dalších národních a regionálních specialit nabízejí podniky zařazené v Průvodci dobrými restauracemi (Stezky dědictví).
14. 6. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Propagace značky Stezky dedictví.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Projekt propaguje desítky podniků od rázovitých hostinců po elegantních restauracích  a z jižní Moravy a Vysočiny se postupně rozšiřuje i do dalších krajů.

Co se nabízí? Jídla lidová, jídla měšťanská, jídla ovlivněná tradicemi sousedních národů i moderní kreace s využitím tradičních surovin. Své místo zde také mají jídla považovaná za národní klenoty – svíčková, nebo vepřová pečeně nebo kachna, zelí a knedlík. 

uzené se švestkovou omáčkou – Bukovanský mlýn
označení podniku

laty- Bukovanský mlýn
bažantí prsa na šalvěji – Royal Ricc Brno
 
pečená kachna, zelí, rozmarýnový knedlík, hotel Vivaldi


Podniky nabízející regionální gastronomii vybírají experti Stezek dědictví a testují je podle jednotných kritérií. Dojem z návštěvy vybraných podniků napište na www.stezky-dedictvi.cz anebo jej sdělit tisícům příznivců našeho gastronomického dědictví prostřednictvím Facebooku - www.facebook.com/stezkydedictvi.

REKLAMA

Přidat komentář