Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Průvodce dobrými restauracemi v Čechách a na Moravě

AD
grilovana zelenina
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:
Uzené se švestkovou omáčkou , bažantí prsa na šalvěji, laty, králík na paprice (v Apetitu č. 6 vařil Michal Göth), pečené myši – tak tohle a desítky dalších národních a regionálních specialit nabízejí podniky zařazené v Průvodci dobrými restauracemi (Stezky dědictví).

Propagace značky Stezky dedictví.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Projekt propaguje desítky podniků od rázovitých hostinců po elegantních restauracích  a z jižní Moravy a Vysočiny se postupně rozšiřuje i do dalších krajů.

Co se nabízí? Jídla lidová, jídla měšťanská, jídla ovlivněná tradicemi sousedních národů i moderní kreace s využitím tradičních surovin. Své místo zde také mají jídla považovaná za národní klenoty – svíčková, nebo vepřová pečeně nebo kachna, zelí a knedlík. 

Podniky nabízející regionální gastronomii vybírají experti Stezek dědictví a testují je podle jednotných kritérií. Dojem z návštěvy vybraných podniků napište na www.stezky-dedictvi.cz anebo jej sdělit tisícům příznivců našeho gastronomického dědictví prostřednictvím Facebooku - www.facebook.com/stezkydedictvi.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč