Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak udělat domácí vinnou klobásu

Jak udělat domácí vinnou klobásu

Díky know-how řezníka Františka Kšány si můžete na Vánoce dopřát vinnou klobásu vlastní výroby. Potřebovat budete jen pár běžných surovin, střívka a mlýnek na maso.
11. 11. 2011 | Autor: redakce Apetitu
„Máte ráda sýr? A to vám nevadí, že má tolik tuku?“ uzemnil mě řezník František Kšána, když jsem se pozastavovala nad vrstvou sádla na vepřovém mase, které si připravil pro výrobu domácí vinné klobásky. „Jen díky tučnému bude klobáska měkká a šťavnatá,“ vysvětlil mi a začal popisovat postup tak, že jsem získala pocit, že není nic jednoduššího než si v předvečer Štědrého dne namlít pár kilo masa a udělat klobásky.

Při přípravě domácí vinné klobásy ochotně asistovala editorka Šárka Hamanová, a vy si tak můžete v prosincovém Apetitu přečíst návod krok za krokem.
REKLAMA

Přidat komentář