Nabízíme vám tři kompletní a vyšperkovaná menu na Štědrý večer, Boží hod i na Štěpána. Jiné recepty už letos potřebovat nebudete!
Na Štědrý večer si připravte vyladěnou klasiku v podobě kroupové polévky s houbami, dokonale usmaženého kapra s lehkým bramborovým salátem a vanilkové zmrzliny se švestkovou omáčkou s červeným vínem. Boží hod si žádá opulentní hostinu s mušlemi sv. Jakuba, krůtou s nádivkou a šampaňskou omáčkou. Sladká tečka: pečený ananas s kořením. Na svatého Štěpána připravte menu, které je prostě delikatesní. Najdete v něm cibulovou polévku se sýrovým toustem, pečené hovězí a vepřové se šťouchanými bramborami a nakonec sladkou omeletu z Pohorje. Je nadýchaná jako obláček!
Tři slavnostní menu jsou pro vás připravena v prosincovém Apetitu.