Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Právě vychází Český speciál časopisu Apetit!

Nový speciál plný českých chutí vychází už 14. 11.!
11. 11. 2019

Český speciál časopisu Apetit nabízí 57 klasických receptů naší kuchyně – od polévek přes omáčky, řízky a pečeně, zeleninová jídla až po moučníky, jako jsou koláče, bábovky či oblíbené buchty na plech. Dále přináší tipy, kam se vydat na výlet za výborným jídlem i pitím, výběr nejlepších regionálních produktů i s recepty, přehled značek, se kterými se setkáváte na obalech českých potravin, nebo reportáž z palírny, kde vymýšlejí, jak proměnit ovoce ze zapomenutých sadů a mezí na skvělé likéry i destiláty.

  • 10 receptů ze skrytých pokladů, tedy ze zdánlivě obyčejných českých ingrediencí, které nejspíš jíte, aniž vás napadne o nich nějak zvlášť přemýšlet. Poradíme vám, jak je vybírat i jak si na nich nejvíc pochutnat.
  • Lepší než z pekárny – poradíme, jak na křupavé houstičky, nadýchané loupáky nebo voňavé rohlíky.
  • Dali jsme hlavy dohromady a nabízíme vám 11 tipů na místa z Čech i Moravy, kde nám nejvíc chutnalo.
  • Vypravili jsme se na reportáže do lihovaru Landcraft, jejíž majitelé nemyslí pouze na budoucí výsledek v lahvích, ale i na krajinu a koloběh přírody, a do ZD Maleč, kde pěstují voňavý český kmín.
  • Klenoty ze všech regionů. Pročesali jsme Čechy, Moravu a Slezsko a v každém kraji jsme pro vás objevili kulinářské skvosty, které v letošním roce obdržely značku Regionální potravina.
  • Koláče a moučníky jako ze sna! Ať už jste fandové pudinkových řezů, drobenkových, ovocných buchet,  bábovek či kynutých koláčů z našich receptů si určitě vyberete.
  • To vše a mnohem víc najdete v Českém speciálu časopisu Apetit.

 

Tištěnou verzi speciálu zakoupíte v běžné prodejní síti nebo ji můžete objednat na send.cz, digitální verzi pak na eshop.burda.cz.

Dobrou chuť přeje Apetit!

 
REKLAMA

Přidat komentář