Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Borůvkový cheesecake s korpusem z lískových oříšků

Borůvkový cheesecake s korpusem z lískových oříšků

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Velmi snadné

Suroviny

Korpus:

200 g hladké mouky

90 g krupicového cukru

90 g opékané a jemně nakrájené lískové ořechy

1/8 lžičky soli

125 g studeného nesoleného másla, nakrájíme na menší kousky

Naplň:

250 g smetanového sýru Philadelphia, pokojové teploty

250 g jemného tvarohu

185 g krupicového cukru

2 lžíce hladké mouky

3 velké vejce, pokojové teploty

60 ml smetany ke šlehání

1 lžička vanilkového extraktu (esence)

185 g borůvek

Autor: jullko

Apetit magazín

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...