Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept
Soutěž
s Philadelphia

Cheescake s povidly

Popis receptu: 

Cheescake s povidly nám ze všech, které jsme dělali, nejvíce chutná. Povidla dodávají našemu cheescaku výraznou chuť, která vyvstává s každým soustem – není divu, že vždy hned zmizí :).

Autor: Petra Bufková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Snadné
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    150g máslových sušenek

    130g rozpuštěného másla

    300g zakysané smetany

    cukr dle chuti

    dřeň z vanilkového lusku

    3 balení Philadelphia Original

    100 – 150 g povidel

    Čerstvé ovoce na ozdobení (nejlépe borůvky)

Příprava jídla

1) Sušenky najemno rozdrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem. Směsí vyplníme dno dortové formy a umačkáme. Potřeme povidlím.

2) Smícháme Philadelphii a zakysanou smetanu, dřeň z vanilkového lusku a cukr. Vzniklý krém nalijeme na korpus a dáme vychladit do lednice, nejlépe přes noc.

3) Před servírováním ozdobíme ovocem. Nejlepší jsou borůvky, ale je možné přidat i maliny.

REKLAMA

Přidat komentář