Cheescake s povidly

Cheescake s povidly

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Snadné

Suroviny

150g máslových sušenek

130g rozpuštěného másla

300g zakysané smetany

cukr dle chuti

dřeň z vanilkového lusku

3 balení Philadelphia Original

100 – 150 g povidel

Čerstvé ovoce na ozdobení (nejlépe borůvky)

1) Sušenky najemno rozdrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem. Směsí vyplníme dno dortové formy a umačkáme. Potřeme povidlím.

2) Smícháme Philadelphii a zakysanou smetanu, dřeň z vanilkového lusku a cukr. Vzniklý krém nalijeme na korpus a dáme vychladit do lednice, nejlépe přes noc.

3) Před servírováním ozdobíme ovocem. Nejlepší jsou borůvky, ale je možné přidat i maliny.

Apetit magazín

  • Jak na to

Nejlepší italské semifreddo krok za krokem

Pravé italské semifreddo je nadýchané, na jazyku taje a rozplývá se. Osvěžující semifreddo je pro léto je pro jako stvořené. Připravili jsme pro vás tipy, jak si mražený italský dezert připravit doma. ...
  • Tipy a triky

Zeptejte se redakce: Biskupský chlebíček

Milujete biskupský chlebíček? Tato jednoduchá pochoutka může posloužit jako chutný dezert i jako sladká svačinka. Poradíme vám, z jakého těsta je nejlepší ho připravit.    ...

Jak na nejlepší ovocný salát?

Zahrádky, trhy i obchody nabízejí moře lahodných ovocných plodů, které přímo žadoní o zpracování. Možností je spoustu. Můžete se pustit třeba do výroby džemu, kompotu nebo sirupu. Ale nejvíc zdravých látek se ukrývá v čerstvém ovoci, proto...
  • Tipy a triky

5 evergreenů rychlého občerstvení z českých koupališť

K českému koupališti neodmyslitelně patří oblíbené  gastrorychlovky: párek v rohlíku, smažák v housce, langoš, hranolky nebo kuřecí nugetky. V principu nejde o nic špatného, provedení ale může někdy kulhat. Připravte si...

Obchod Apetit