0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Cheescake s povidly

Cheescake s povidly

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Snadné

Suroviny

150g máslových sušenek

130g rozpuštěného másla

300g zakysané smetany

cukr dle chuti

dřeň z vanilkového lusku

3 balení Philadelphia Original

100 – 150 g povidel

Čerstvé ovoce na ozdobení (nejlépe borůvky)

1) Sušenky najemno rozdrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem. Směsí vyplníme dno dortové formy a umačkáme. Potřeme povidlím.

2) Smícháme Philadelphii a zakysanou smetanu, dřeň z vanilkového lusku a cukr. Vzniklý krém nalijeme na korpus a dáme vychladit do lednice, nejlépe přes noc.

3) Před servírováním ozdobíme ovocem. Nejlepší jsou borůvky, ale je možné přidat i maliny.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit