Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)
9. 4. 2018
Cheesecake á la peanut butter and jelly sandwich
Cheesecake á la peanut butter and jelly sandwich


Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)

Krusta: Nejdříve rozdrtíme sušenky společně s arašídy. Poté vmícháme rozpuštěné máslo, vznikne nám tak základ cheesecaku, který vytlačíme do formy (o průměru 23 cm je dort nižší - viz fotka). Dáme do lednice.

Arašídové máslo: V mixéru drtíme arašídy tak dlouho, dokud se nezačne tvořit máslo (pro zjemnění přidáme 1 lžíci rostlinného oleje, 1 lžíci medu a špetku soli).

Krém: Ve stolním mixéru vyšleháme Philadelphii s cukrem a arašídovým máslem. Postupně vmícháme i předem vyšlehanou smetanu. Vyndáme základ z lednice, potřeme jahodovým džemem a navrstvíme krém. Dáme do lednice přes noc vychladit.

Dekorace: Cheesecake potřeme jahodovým džemem a buď jen postříkáme rozpuštěným arašídovým máslem, nebo poklademe puntíky. Puntíky vytvoříme tak, že rozpustíme arašídové máslo s máslem (poměr záleží na konzistenci arašídového másla), vznikne nám tak hmota, z které tvoříme zploštělé kuličky - puntíky.

A je to!

 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu