Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept
Soutěž
s Philadelphia

Cheesecake brownies

Popis receptu: 

Nemůžete se rozhodnout mezi čokoládovou chutí brownies a cheesecakem? Tento úžasný dezert v soubě snoubí chuť brownies a neodolatené vrstvy cheesecaku upečený v jeden perfektní clelek! Už nikdy nebudete chtít jeden bez druhého!

Autor: Erika Sůvová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Snadné
Počet porcí: 9 ks
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    Těsto  na cheesecake:

    1 balení sýru Philadelphia

    1/4 hrnku pískového cukru

    1 vejce

    1 hrnek býlých čoko chipsů nebo bílé čokolády

    Těsto na brownies:

    1/4 hrnku cukru

    1 hrnek čokoládových chipsů

    1/2 hrnku pískového cukru

    2 vejce

    2/3 hrnku hladké mouky

    1/2 lžičky kypřícího prášku

    špetka soli

Příprava jídla

1. Nejprve si předehřejeme troubu na 190 stupňů

2. V misce utřeme sýr Philadelphia, 1/4 hrnku cukru a 1 vejce v hladkou hmotu. Přidáme bílé chipsy a společně promícháme.

3. Připravíme si vodní lázeň na kterou umístíme misku. Vodu přivedeme k varu a v misce postupně rozpustíme máslo a čokoládové chipsy. Po jejich rozpuštění odstraníme z vodní lázně. Přimícháme 2 vejce a  1/2 hrnku cukru. Do této směsy přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a špetkou soli.

4. Na dno vymazané nebo pečícím papírem vyložené menší kulaté nebo čtvercové formy vylejeme polovinu čokoládové směsy. Na tuto čokoládovou vrstvu naneseme cheesecakovou směs a zbytek čokoládové směsy. Můžeme vrchní vrstvu promíchat, tak aby vznikla pěkný mramorový efekt.

5. Pečeme při 180 stupních 20-25 minut dokud není cheescake propečený.

6. Necháme vychladnout, ale nejlépe chutná ještě vláčný.

 

REKLAMA

Přidat komentář