Suroviny
KORPUS
Kakaové sušenky s vanilkovou náplní 300 g
Máslo 100 g rozpuštěné
KRÉM S VAJEČNÝM LIKÉREM
Kakaové sušenky s vanilkovou náplní 300 g
Máslo 100 g rozpuštěné
KRÉM S VAJEČNÝM LIKÉREM
Měkký tvaroh 500 g
Krémový sýr Philadelphia Original 125 g
Cukr120 g
Vaječný likér 75 ml
Vejce 2 ks
Vanilkový extrakt 1 lžička
KRÉM SE ŠLEHAČKOU
Smetana ke šlehání 215 g
Krémový sýr Philadelphia Original 125 g
Cukr120 g
Vaječný likér 75 ml
Vejce 2 ks
Vanilkový extrakt 1 lžička
KRÉM SE ŠLEHAČKOU
Smetana ke šlehání 215 g
Vanilínový cukr 1 balíček
Maracuja 3 ks
Želatinový ztužovač 1 balíček
Troubu předehřejeme na 180 ° C. Sušenky rozmixujeme a smícháme s rozpuštěným máslem. Hmotu namačkáme na dno formy vyložené pečícím papírem. Vložíme do trouby a pečeme 10 minut.
Tvaroh a sýr Philadelphia utřeme s cukrem, vaječným likérem, vejci a vanilkovým extraktem. Náplň naneseme na předpečený korpus. Koláč znovu vložíme do stále vyhřáté trouby a pečeme 40 minut. Necháme vychladnout.
Smetanu vyšleháme s vanilínovým cukrem dotuha a poté do nívmícháme dužinu z maracuji.Želatinový ztužovač připravíme s vodou podle návodu na obalu a vmícháme do šlehačkové směsi. Naneseme na tvarohovou náplň. Cheesecake necháme ztuhnut v ledničce.