Suroviny
Malinová pěna:
75 g malinového pyré
6,5 g želatiny
39 g vody
250 g smetany 33%
75 g jogurtu
75 g cukru
20 g vody
38 g bílků (cca 1ks)
Čokoládový korpus:
35 g změklého másla
45 g cukru
40 g lískových ořechů
35 g hladké mouky
5 g holandského kakaa
10 g vody
špetka soli
40 g hořké čokolády
50 g 100% ořechové pasty (Ghítela, Šufánek...)
15 g másla
30 g hořké čokolády
Čokoládový krém:
250 g sýru Philladephia
70 g hořké čokolády (min. 65%)
250 g smetany 33%
Malinové želé:
150 g mražených malin
2,5 g želatiny
15 g vody
10 g cukru
20 g vody
250 g čerstvých malin na ozdobu