Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,9 (7x)
7. 3. 2019
Čokoládový dort s ganache a šampaňským krémem
Čokoládový dort s ganache a šampaňským krémem


Pro zkušené
> 60 min
3,9 (7x)

Upeceme korpus ve vymazane forme o prumeru 26cm,v troube vyhrate na 170°. utreme maslo s polovinou cukru do peny.pridavame zloutky a jeden po druhem zaslehame.vyslehame bilky se zbytkem cukru a postupne metlou zamichame do maslove smesi spolu s prosatou moukou smichanou s kakaem.smes dame do formy a peceme. Pripravime ganache:ohrejeme smetanu a horkou ji prelejeme rozlamanou cokoladu v misce.opatrne michame do uplneho rozpusteni. Krem:ve vodni lazni slehame vino se zloutky a cukrem do peny.nechame vychladnout a opatrne smichame s mascarpone,ktere jsme predtim jen lehce rozmichali a provzdusnili. Korpus 2x prorizneme.1.navrstvime ganache.polozime druhy(prostredni)plat a pomazeme sampanskym kremem(silna vstrva)posadime vrchni dil korpusu.cely dort pomazeme zbylou ganazi. ozdobime podle fantazie.ja pouzila suseny slazeny ibisek.idealni jsou i cerstve jahody,maliny a pod.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu