Upeceme korpus ve vymazane forme o prumeru 26cm,v troube vyhrate na 170°.
utreme maslo s polovinou cukru do peny.pridavame zloutky a jeden po druhem zaslehame.vyslehame bilky se zbytkem cukru a postupne metlou zamichame do maslove smesi spolu s prosatou moukou smichanou s kakaem.smes dame do formy a peceme.
Pripravime ganache:ohrejeme smetanu a horkou ji prelejeme rozlamanou cokoladu v misce.opatrne michame do uplneho rozpusteni.
Krem:ve vodni lazni slehame vino se zloutky a cukrem do peny.nechame vychladnout a opatrne smichame s mascarpone,ktere jsme predtim jen lehce rozmichali a provzdusnili.
Korpus 2x prorizneme.1.navrstvime ganache.polozime druhy(prostredni)plat a pomazeme sampanskym kremem(silna vstrva)posadime vrchni dil korpusu.cely dort pomazeme zbylou ganazi.
ozdobime podle fantazie.ja pouzila suseny slazeny ibisek.idealni jsou i cerstve jahody,maliny a pod.
Suroviny
Porce
12
Suroviny
Porce
12