Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
0,0 (0x)
12. 4. 2018
Kávovo čokoládový cheesecake
Kávovo čokoládový cheesecake


Snadné
> 60 min
0,0 (0x)

1. Dortovou formu o průměru 23 cm vyložte pečícím papírem. Makronky rozdrťte na kuchyňském vále válečkem a smíchejte s rozpuštěným máslem. Drobečkovou směs upěchujte rukou do dortové formy do výšky cca 1 cm pod okraj.

2. Troubu předehřejte na 170 stupňů Celsia. Čokoládu rozehřejte ve vodní lázni.

3. Želatinu připravte podle návodu na obalu. Ve smetaně rozpusťte instantní kávu a doměkka ji ušlehejte. Ve velké míse utřete dohladka smetanový sýr PHILADELPHIA s cukrem a vejci. Přidejte rozpuštěnou čokoládu a želatinu a třete dokud není směs hladká. Jemně vmíchejte ušlehanou kávovou smetanu.

4. Nalijte čokoládovou sýrovou náplň na korpus z drobtů a rovnoměrně rozetřete, aby byl povrch hladký. Pečte 1 hodinu. Po upečení nechte ve formě vychladnou, poté vychlaďte v lednici nejlépe přes noc.

5. Ze ztuhlého dortu odstraňte pečící papír a přeneste ho na mísu. Povrch lehce pocukrujte prosátým moučkovým cukrem, ozdobte drobným ovocem (např. černý rybíz nebo maliny) a předem připravenými čokoládovými lístky.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

12

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu