Suroviny
Vanilkový korpus o průměru 28 cm:
8 vajec (bílky a žloutky zvlášť)
vanilkový extrakt
240 g krupicového cukru
266 g hladké mouky
66 g rozpuštěného másla
Vanilkový korpus o průměru cca 20 cm:
5 vajec (bílky a žloutky zvlášť)
vanilkový extrakt
150 g krupicového cukru
166 g hladké mouky
42 g rozpuštěného másla
Jahodová pěna
500 g jahod
80 g cukru
500 ml smetany ke šlehání
1 lžíce mleté želatiny k použití za horka
4 lžíce vody
Ganache z hořké čokolády
500 g hořké čokolády
250 g smetany ke šlehání
Ganache z bílé čokolády
450 g bílé čokolády
150 g smetany ke šlehání
Lemon curd
4 žloutky
70 g třtinového cukru
70 ml citrónové šťávy
50 g másla
kůra ze 2 bio citrónů, jemně nastrouhat
Marcipán na potažení dortů
Bílková poleva na zdobení