0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Malinový cheeskake

Malinový cheeskake

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Snadné

Suroviny

Recept : 

280g ceozrné sušenky 
140g masla 
550ml šlehačky 
4x125g Philadelphia syru 
140g mouckoveho cukru 
1/2 citronu / štava 
100g malin 

maliny na ozdobu

Sušenky rozdrťte a vmíchejte do rozpuštěného másla. Směs namačkejte do kulaté otevírací formy na dort se dnem vyloženým pečícím papírem a dejte chladit do lednice. 

 
Smíchejte Philadelphii s moučkovým cukrem , citrónovou šťávou a šlehačku vyšleháme do tuhši formy. Vmíchame maliny a tuto směs nalijte na ztuhlý sušenkový základ a dejte nejméně na 4 hodiny chladit do lednice.
 
Dekorovani cheesecaku uz podle fantazie.
Autor: tadecek

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit