Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Ombre cheesecake s granátovým jablkom a cviklou

Ombre cheesecake s granátovým jablkom a cviklou

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Snadné

Suroviny

Korpus:

200g maslové sušienky

50g mandle plátky

150g rozpustené maslo

Krém:

250g Philladelphia syr

250g Mascarpone syr

250g jemný tvaroh

150g práškový cukor

3 lyžice citrónová šťava

3 lyžice med

20g želatina prášková

Sirup:

2 granátové jablká

1 väčšia cvikla/červená repa/

šťava z 1citróna

1 lyžica med

2 kávové lyžičky kukuričný škrób

kryštálový cukor 

Dokončenie:

granátové jablko

creame fraiche

           

Autor: alexdidi

Apetit magazín