Na korpus nadrtím sušenky, smíchám s rozpuštěným máslem a natlačím skleničkou do dortové formy. Korpus předpeču na 170 stupňů 15 minut, nechám vychladnout.
Ručním šlehačem vyšlehám sýry Philadelphia a kysanou smetanu, pak zlehka vmíchám metlou vejce, jedno po druhém, a dotuha ušlehanou smetanu. Krém navrším na vychladlý korpus, uhladím a několikrát sklepnu formu o linku. Do trouby vyhřáté na 170 stupňů dám plech s vodou a nad něj na mřížku dám dortovou formu. Peču cca 50 minut, povrch se musí ještě chvět. Po upečení nechám chládnout v pootevřené troubě a po úplném vystydnutí vychladím ještě v ledničce.
Rozehřeju džem a potřu jím povrch dortu. Přiložím šablonu a přes sítko posypu kakaem. Šablonu oddělám a ozdobím mochyní.