Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Předjarní dvoubarevný cheesecake

Předjarní dvoubarevný cheesecake

Hodnocení receptu
4.6/5 Počet hodnocení: 16
Více než hodinu Snadné

Suroviny

Na korpus:

  • 250g sušenek (nejlépe žloutkové věnečky)
  • 90g rozpuštěného másla
  • čerstvá kůra z jednoho (bio)citronu

Na citronový krém:

  • 175g sýru Philadelphia
  • 250ml smetany ke šlehání (tučné) 
  • 100g moučkového cukru
  • štáva z 1 citronu
  • sáček želatinového ztužovače za studena (např. Dr. Oetker)

Na fialkový krém:

  • 175g sýru Philadelphia
  • 250ml smetany ke šlehání (tučné)
  • 10 lžic fialkového sirupu
  • sáček želatinového ztužovače za studena

Na dozdobení: fialkové květy, čerstvá citronová kůra, fialkový sirup

Autor: mmmarkule

Apetit magazín