Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Soutěž o čokoládu Lindt Excellence A Touch of Sea Salt Tmavá čokoláda s dotekem mořské soli

Komerční článek - Vyhrajte delikátní čokoládu, která naplní očekávání tradičních milovníků čokolády i chuťových dobrodruhů.
19. 4. 2013 | Autor: redakce Apetitu

Propagace značky Lindt.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vlic na jeho obsah.

Podlehněte překvapivé kombinaci nečekaně harmonických chutí čokolády Lindt Excellence A Touch of Sea Salt. Byla vytvořena švýcarskými Mistry čokolády Lindt z tradičně dokonalé tmavé čokolády s přídavkem ručně sbíraných krystalů nejkvalitnější mořské soli Fleur de Sel. Revoluční výtvor švýcarských Mistrů čokolády vzbuzuje napjatá očekávání následovaná nefalšovanou chuťovou extází. Spojení na první pohled tak nesourodých a chuťově odlišných prvků přináší novou dimenzi labužnického požitku z čokolády.

Jak neobvyklá čokoláda vzniká? Základem je hedvábně jemná vysokoprocentní čokoláda. Pak Mistři čokolády Lindt přidají delikátní krystaly ručně sbírané mořské soli Fleur de Sel z Francie, a tím vytvoří nebývalý chuťový zážitek: komplexní a neodolatelnou rovnováhu sladké a slané, která naplní nejnáročnější očekávání tradičních milovníků čokolády i chuťových dobrodruhů. Takovou čokoládu mohli vytvořit jen Mistři čokolády Lindt se svou dlouholetou tradicí, citem pro suroviny i výsledný produkt a nekompromisními požadavky na kvalitu. Ochutnejte sami jejich nejnovější příspěvek do celosvětově oceňované řady prémiových čokolád Lindt Excellence.

Soutěž ukončena

Vyhrávají:
Lucie Pawlasová ,Mělník
Marian Rohoška , Praha 4
Marta Černínová, Mokré Lazce
David Prokeš, Brno
Tereza Sládečková, Senšnice

 

REKLAMA

Přidat komentář