0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilujte s Zepter! Hrajte o 3× grilovací sadu

Grilujte s Zepter! Hrajte o 3× grilovací sadu
sdílet:
Komerční článek - Máte rádi grilované maso a zeleninu? Současné aprílové počasí je sice ještě proměnlivé, ale brzy už se sluníčko určitě ustálí a večerní grilování a posezení s přáteli bude moci začít! Tři z vás mohou v této soutěži vyhrát grilovací sadu od Zepter. Sada obsahuje vidličku a steak nůž z ušlechtilé oceli prvotřídní kvality, ideální k porcování masa.

Propagace značky Zepter.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.
 

Náš tip: Vakuování při grilování a marinování


Zepter

Podstatou nakládání marinovaného masa s využitím vakuového systému vacSy od Zepter je omezení přístupu vzduchu. Vakuum způsobí roztažení tkáně, a tím se usnadní vstřebání marinády – maso tak křehne i bez přídavku tuku. Vakuování také zajistí, že při následném tepelném opracování nedojde k poškození bílkovinného gelu na povrchu, a tím k porušení soudržnosti jednotlivých kousků masa. Takto skladované potraviny jsou také mnohem více chráněny před aerobními (kyslík vyžadujícími) mikroorganismy, plísněmi a hmyzem, a vydrží tak tři- až pětkrát déle. Naložené maso nemusíte ani solit, vakuováním se uvolní jeho přirozené aroma. Nejlepší a také nejzdravější strategií je tedy uchovat maso ve vakuovaných nádobách a teprve krátce před grilováním je potřít zmíněnou marinádou z citronové šťávy a bylin nebo koření. Těsně před grilováním potom postačí za pomoci vakuové pumpy několikrát opakovaně odsát vzduch – a můžete začít grilovat.

Více o výrobcích Zepter na www.zepter.cz, www.zepterclub.cz nebo na tel. 311 331 888
Reprezentační prodejna Zepter: Spálená 55, 110 00 Praha (naproti Tesco My)

Zepter


Rádi soutěžíte? Pak neváhejte a hrajte o automobil SEAT Altea XL a Zepter ceny za 1 milion! Více na www.zepterhra.cz.
Zepter

 

 

 

Soutěž ukončená


Vyhrávají:
Miroslav Dunda
Věnceslava Havránková
Alena Vaníčková

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč