Jak si nejlépe vychutnat babí léto? Nejlepším průvodcem vám bude zářijový Apetit, který vychází už 17. 8. 2023. S námi prázdniny nikdy nekončí.
Připomeneme si prostá lidová jídla, společně budeme méně plýtvat potravinami a zpracujeme vše, co nakoupíme nebo sklidíme na zahradě.
Děti naučíme jíst ryby a začneme jim připravovat kreativní a pestré svačiny, které nikdy nedonesou zpět domů.
Své hvězdné chvíle se dočká nejen kukuřice, která zazáří naslano i nasladko, ale také ostružiny.
Nahlédnete s námi do zákulisí soutěže MasterChef a zjistíte, který obal na chléb v našem testu obstál nejlépe a který naopak propadl. Poradíme s výběrem sušičky na potraviny a seznámíme vás s horkovzdušnou fritézou.
Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměří na kakao a seriál Škola focení Aleny Hrbkové se tentokrát bude zabývat úhlem záběru.
Apetit, napsáno s chutí.
TIP REDAKCE:
Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného, které může být i vhodným dárkem pro vaše blízké. K ročnímu předplatnému Apetitu mužete nyní získat lákavé bonusy, nebo ho pořídit s úžasnou slevou. Ke všem variantám předplatného nyní získáte digitální verzi zdarma.