Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kouzla s rychlovarnou konvicí

rychlovarná konvice a hrnečky
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Rychlovarná konvice se hodí i na jiné věci než je vaření vody na čaj... Nevěříte? 

 
  • Špenát prolijte v cedníku vroucí vodou z konvice; odpadu prospěje, když do dřezu současně pustíte studenou vodu. Spařený špenát jezte se zálivkou jako salát a/nebo s kuskusem.
      
  • Čerstvé rybí filety – třeba z lososa, bez kostí a kůže – se dají pošírovat v mělké misce, zalité vroucí vodou. Přidejte plátky citronu a hrst bylinek. Než voda vychladne, ryba je hotová.
      
  • Vejce omyjte, vložte do rychlovarné konvice s vodou a zapněte. Nechte vodu uvařit a poté vychladnout – a vyndáte skvělá vejce na hniličku.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín