0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyberte si struhadlo

struhadlo
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Najemno, nahrubo, nebo na plátky? Jaké struhadlo by nemělo chybět ve vaší kuchyni?

  • Vícehranné patří k základnímu vybavení každého kuchaře. Nastrouháte na něm prakticky cokoli, ačkoli třeba u tvrdších sýrů se docela potrápíte. Nastrouhané suroviny zůstávají pěkně uvnitř struhadla a ušetří vám práci s uklízením.
  • Ploché 3 v 1 struhadlo je vhodné do kuchyně, kde se každý centimetr počítá. Nezabere téměř žádné místo a strouhat na něm můžete najemno, nahrubo i na plátky. Nevýhodou je horší manipulace.
  • Struhadlo na muškátový oříšek vám při strouhání malého a tvrdého oříšku zachrání prsty. Prodává se také s plastovou krabičkou na skladování koření.
  • Malé závěsné nezabere v kuchyni moc místa, obvykle však bývá určené jen pro vybraný druh strouhání. Musíte se proto už při nákupu rozhodnout, zda chcete strouhat parmazán, nebo salátovou okurku. Díky dlouhé rukojeti se dobře drží. 
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit