Frankfurtská polévka může na pohled vypadat jako mírně ošizená gulášovka. Když do ní použijete párečky plné masa, nikdo nepřijde zkrátka. Při její přípravě odpadává zdlouhavé vaření, nepřidává se do ní česnek ani majoránka. Některé...
Buřtguláš je oblíbená česká klasika, jejíž recept nemá striktní obrysy. Jde o rychlou a levnou variantu klasického guláše, která se často připravuje pro velkou skupinu lidí, například na čundru nebo horách. Nejlepší na něm je, že na jeho...
Pokud se vám při pomyšlení na kuchyni našich německých sousedů vybaví pouze řízek neboli schnitzel, rozhodně čtěte dál. Díky rozmanitosti jednotlivých spolkových zemí nám Německo nabízí celou řadu kulinářských skvostů. Pojďte se s nimi...
Kolik různých druhů klobásek znáte? Která je nejlepší? Výrobků z mletého masa ve střívku existuje nespočet. Liší se zejména druhem masa, hrubostí mletí a zpracováním. Klobásky, ať už domácí nebo kupované, sušené, uzené či čerstvé, skvěle...
Toužíte po novém a jedinečném gastronomickém zážitku, ale nechcete se kvůli němu vydat přes půlku světa? Vybrali jsme pro vás pět restaurací oceněných v roce 2016 michelinskou hvězdou,. A nemusíte za nimi jezdit tisíce kilometrů.
...
I když se to může zdát zvláštní a rozbouřený žaludek se vás bude snažit přesvědčit, že nepozřete ani sousto, věřte, že to prostě funguje! Sytá jídla, která sama kloužou do žaludku, vám pomohou překonat vlčí hlad i kocovinu po hodně dlouhé...