Osud vás zavál do cizí země? Potom by se vám mohl hodit tip, pokud chcete dosáhnout i mimo rodné země co nejlepšího výsledku.
Dobry den, spolu s maminkou pravidelně listujeme váš časopis ve volných chvílích a stále zkoušíme vaše recepty, které jsou vždy výborné ... Nicméně mam menší problém – nyní jsem se přestěhovala do Británie a rada bych pekla, zahušťovala a pod, jen nevím, kterou mouku použít. Nejsou tady označeny jako v ČR - hladká, polohrubá, hrubá... Přijde mi ze to je bud bila a nebo tmavá a když je bila tak je v ní už rovnou drozdi :( Nemate zkušenosti s moukou v cizině? Velice dekuji za radu.
Pokud máte radi Apetit a zároveň jste v UK jednoznačně doporučujeme místní časopis Good Food, ze kterého Apetit čerpá velké množství svých receptu. V teto "anglicke verzi" Apetitu je vše přizpůsobeno anglickým podminkám a tedy surovinám, které se dají běžně sehnat v obchodech.