0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zeptejte se redakce: Mouka ve Velké Británii

peceni
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Osud vás zavál do cizí země? Potom by se vám mohl hodit tip, pokud chcete dosáhnout i mimo rodné země co nejlepšího výsledku. 

 

Dobry den, spolu s maminkou pravidelně listujeme váš časopis ve volných chvílích a stále zkoušíme vaše recepty, které jsou vždy výborné ... Nicméně mam menší problém – nyní jsem se přestěhovala do Británie a rada bych pekla, zahušťovala a pod, jen nevím, kterou mouku použít. Nejsou tady označeny jako v ČR - hladká, polohrubá, hrubá... Přijde mi ze to je bud bila a nebo tmavá a když je bila tak je v ní už rovnou drozdi :( Nemate zkušenosti s moukou v cizině? Velice dekuji za radu.

Pokud máte radi Apetit a zároveň jste v UK jednoznačně doporučujeme místní časopis Good Food, ze kterého Apetit čerpá velké množství svých receptu. V teto "anglicke verzi" Apetitu je vše přizpůsobeno anglickým podminkám a tedy surovinám, které se dají běžně sehnat v obchodech. 
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Zahraniční polévky, které se u nás zabydlely
  • Zajímavosti

Zahraniční polévky, které se u nás zabydlely

České babičky dobře věděly, že polévka je grunt. Stejný názor ale zastávají také jejich vzdálené příbuzné ve Španělsku, Itálii nebo třeba v Rusku. A tak má snad každý národ na světě svou „typickou" polévku, na kterou nedá dopustit. My jsme...
V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...

Obchod Apetit