Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Zvěřinové speciality

Zvěřinové speciality

25.-27.2.| Máte chuť na daňka nebo kance? Až do soboty máte možnost si užít zvěřinové hody v restauraci Oliva na Praze 2.
24. 2. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: zvěřinové speciality
Kdy: 25.2.-27.2.2010
Kde: Oliva restaurant, Plavecká 4, Praha 2 
Info: www.olivarestaurant.cz

Menu:

Masová zvěřinová terina s piniemi, shi také houbami a slaninkou pancetta, deglazovaná redukcí z červeného vína 195,-

Quiche se zvěřinovým ragů podávaný s listovým salátkem s marinovanými pečenými sladkými paprikami 195,-

Kančí ragů s houbami a španělským chorizo podávané s domácími „spatzle“ 405,-

Steak z daňka podávaný s omáčkou Grand Veneur a grilovanou polentou 465,-

Kachní prsíčka na švestkách podávaná s domácími bramborovými knedlíčky 435,-

Související

Královský jídelníček: nahlédněte do menu Karla IV., současné britské královny Alžběty II. nebo třetího amerického prezidenta Thomase Jeffersona

Trendy současné gastronomie bývají často inspirovány chutěmi slavných osobností, jimž připravovali nebo připravují...

Přidat komentář