Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zvěřinové speciality

Zvěřinové speciality
sdílet:
25.-27.2.| Máte chuť na daňka nebo kance? Až do soboty máte možnost si užít zvěřinové hody v restauraci Oliva na Praze 2.

Co: zvěřinové speciality
Kdy: 25.2.-27.2.2010
Kde: Oliva restaurant, Plavecká 4, Praha 2 
Info: www.olivarestaurant.cz

Menu:

Masová zvěřinová terina s piniemi, shi také houbami a slaninkou pancetta, deglazovaná redukcí z červeného vína 195,-

Quiche se zvěřinovým ragů podávaný s listovým salátkem s marinovanými pečenými sladkými paprikami 195,-

Kančí ragů s houbami a španělským chorizo podávané s domácími „spatzle“ 405,-

Steak z daňka podávaný s omáčkou Grand Veneur a grilovanou polentou 465,-

Kachní prsíčka na švestkách podávaná s domácími bramborovými knedlíčky 435,-

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč