7.-14.3.| Vyrazte na guláš z divočáka nebo jelení řízek do Hradce nad Moravicí. V restauraci hotelu Sonáta budou celý týden nabízet speciality ze zvěřiny.
Co můžete ochutnat? (výběr)
- zvěřinový vývar
- guláš z divočáka
- srnčí na smetaně
- kančí plec na červeném zelí
- marinované srnčí filety v těstíčku
- kančí medailonky
- jelení řízek
Co můžete ochutnat? (výběr)
- zvěřinový vývar
- guláš z divočáka
- srnčí na smetaně
- kančí plec na červeném zelí
- marinované srnčí filety v těstíčku
- kančí medailonky
- jelení řízek
Co: zvěřinové menu
Kdy: 7.-14.3.2010
Kde: Hotel Sonáta, Zámecká 302, Hradec nad Moravicí (cca 8 km jižně od Opavy)
Info: www.hotelsonata.cz