Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Zvěřinové hody

Zvěřinové hody

7.-14.3.| Vyrazte na guláš z divočáka nebo jelení řízek do Hradce nad Moravicí. V restauraci hotelu Sonáta budou celý týden nabízet speciality ze zvěřiny.

Co můžete ochutnat? (výběr)
-    zvěřinový vývar
-    guláš z divočáka
-    srnčí na smetaně
-    kančí plec na červeném zelí
-    marinované srnčí filety v těstíčku
-    kančí medailonky
-    jelení řízek

6. 3. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: zvěřinové menu
Kdy: 7.-14.3.2010
Kde: Hotel Sonáta, Zámecká 302, Hradec nad Moravicí (cca 8 km  jižně od Opavy)
Info: www.hotelsonata.cz
REKLAMA

Přidat komentář