Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Zvěřinové hody

Zvěřinové hody

7.-14.3.| Vyrazte na guláš z divočáka nebo jelení řízek do Hradce nad Moravicí. V restauraci hotelu Sonáta budou celý týden nabízet speciality ze zvěřiny.

Co můžete ochutnat? (výběr)
-    zvěřinový vývar
-    guláš z divočáka
-    srnčí na smetaně
-    kančí plec na červeném zelí
-    marinované srnčí filety v těstíčku
-    kančí medailonky
-    jelení řízek

6. 3. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: zvěřinové menu
Kdy: 7.-14.3.2010
Kde: Hotel Sonáta, Zámecká 302, Hradec nad Moravicí (cca 8 km  jižně od Opavy)
Info: www.hotelsonata.cz

Související

Královský jídelníček: nahlédněte do menu Karla IV., současné britské královny Alžběty II. nebo třetího amerického prezidenta Thomase Jeffersona

Trendy současné gastronomie bývají často inspirovány chutěmi slavných osobností, jimž připravovali nebo připravují...

Přidat komentář