0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zvěřinové hody

Zvěřinové hody
sdílet:
7.-14.3.| Vyrazte na guláš z divočáka nebo jelení řízek do Hradce nad Moravicí. V restauraci hotelu Sonáta budou celý týden nabízet speciality ze zvěřiny.

Co můžete ochutnat? (výběr)
-    zvěřinový vývar
-    guláš z divočáka
-    srnčí na smetaně
-    kančí plec na červeném zelí
-    marinované srnčí filety v těstíčku
-    kančí medailonky
-    jelení řízek

Co: zvěřinové menu
Kdy: 7.-14.3.2010
Kde: Hotel Sonáta, Zámecká 302, Hradec nad Moravicí (cca 8 km  jižně od Opavy)
Info: www.hotelsonata.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit