Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zvěřinové hody

Zvěřinové hody
sdílet:
7.-14.3.| Vyrazte na guláš z divočáka nebo jelení řízek do Hradce nad Moravicí. V restauraci hotelu Sonáta budou celý týden nabízet speciality ze zvěřiny.

Co můžete ochutnat? (výběr)
-    zvěřinový vývar
-    guláš z divočáka
-    srnčí na smetaně
-    kančí plec na červeném zelí
-    marinované srnčí filety v těstíčku
-    kančí medailonky
-    jelení řízek

Co: zvěřinové menu
Kdy: 7.-14.3.2010
Kde: Hotel Sonáta, Zámecká 302, Hradec nad Moravicí (cca 8 km  jižně od Opavy)
Info: www.hotelsonata.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč