Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Burgundská jídla a vína

Burgundská jídla a vína

18.3. | Vyrazte na gastronomické speciality a vína z okolí jedné z nejslavnějších burgundských vesnic Puligny Montrachet.
9. 3. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: burgundské speciality a vína
Kdy: 18. března 2010 od 18 hodin
Kde: Galerie vín Le Bouchon, V Celnici 10, Praha 1
Za kolik: 2 200 Kč (1 990 Kč pro členy GC)
Info: www.lebouchon.cz
 
Menu:

Aperitiv
Bourgogne Kir Royal
 
Studený předkrm
Paštika z křepelčích jater a marinovaných šneků, podávaná s reliche z hrušek Williams

Teplý předkrm:
Z prudka pečený brzlík, jemné celerové pyré a demi-glace s černým rybízem
 
Hlavní chod
Kambala s restovaným mangoldem, pečenými brambůrky Violette Noir a omáčkou z račích ocásků
nebo 
Pečené jehněčí lýtko s konfitovaným česnekem, bramborovo-mintovým koláčem a jehněčím jus s  třešněmi
 
Sýr
Tradiční koláč se sýrem Epoisses a jablky
 

REKLAMA

Přidat komentář