22. 3. | Vyzkoušejte si, jak se chuťově doplňují prvotřídní čokolády a ušlechtilé destiláty! Budou se ochutnávat ty nejzajímavější čokolády, které současnost nabízí, kombinovat je se znamenitými destiláty a vychutnávat výsledné kombinace.
Čokolády vám představí odborník na čokoládu Petr Hanzálek a destiláty přední český sommeliér Radim Bobek z lahůdkářství Jan Paukert. Po ukončení degustace je možné všechny degustované čokolády a destiláty na místě zakoupit za zvýhodněné ceny.
Čokolády: Michel Cluizel, Domori, François Pralus
Ušlechtilé destiláty: Madeira, Calvados, Armagnac, Sherry, Pineau des Charentes
Čokolády vám představí odborník na čokoládu Petr Hanzálek a destiláty přední český sommeliér Radim Bobek z lahůdkářství Jan Paukert. Po ukončení degustace je možné všechny degustované čokolády a destiláty na místě zakoupit za zvýhodněné ceny.
Čokolády: Michel Cluizel, Domori, François Pralus
Ušlechtilé destiláty: Madeira, Calvados, Armagnac, Sherry, Pineau des Charentes
Co: Degustace čokolády a ušlechtilých destilátů
Kdy: 22. 3. 2010 od 19.00
Kde: Salon Paukert, Národní 17, 3. patro, Praha 1
Za kolik: 690 Kč, v ceně degustace je 10 druhů čokolád a 5 typů destilátů
Info: rezervace na [email protected], +420 604 418 895