Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Speciality rakouské kuchyně

Speciality rakouské kuchyně
sdílet:
20.–21. 3. | Vyrazte tento víkend na speciální menu složené ze specialitek rakouské kuchyně. Ochutnat můžete například grilovaná telecí játra nebo tradiční sachr. Chybět nebude ani nabídka rakouských vín.

Co: Speciální menu
Kdy: 20.–21. 3. 2010
Kde: Restaurace Lví dvůr, Pražský hrad, U Prašného mostu 6/51, Praha 1
Info: www.lvidvur.cz

Menu:
Uzený hovězí jazyk s čočkovým salátem
Vývarová polévka s fritátovými nudlemi
Grilovaná telecí játra na celerovém pyré s fazolovými lusky a opečenou tyrolskou slaninou
Pstruh po vídeňsku s vařenými brambůrkami
Tvarohový závin s meruňkami
Dort Sacher a nabídka rakouských vín

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč