0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Speciality rakouské kuchyně

Speciality rakouské kuchyně
sdílet:
20.–21. 3. | Vyrazte tento víkend na speciální menu složené ze specialitek rakouské kuchyně. Ochutnat můžete například grilovaná telecí játra nebo tradiční sachr. Chybět nebude ani nabídka rakouských vín.
Co: Speciální menu
Kdy: 20.–21. 3. 2010
Kde: Restaurace Lví dvůr, Pražský hrad, U Prašného mostu 6/51, Praha 1
Info: www.lvidvur.cz

Menu:
Uzený hovězí jazyk s čočkovým salátem
Vývarová polévka s fritátovými nudlemi
Grilovaná telecí játra na celerovém pyré s fazolovými lusky a opečenou tyrolskou slaninou
Pstruh po vídeňsku s vařenými brambůrkami
Tvarohový závin s meruňkami
Dort Sacher a nabídka rakouských vín
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit