Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Minutkové úpravy hovězího masa

Minutkové úpravy hovězího masa
sdílet:
7. 4. | Pod vedením kuchaře Václava Friče se můžete naučit, jak správně připravit různé druhy hovězího masa.

Víte, jak vybírat hovězí maso nebo jak připravit pravý vysoký biftek? Dále se dozvíte, jaké podávat přílohy a omáčky k minutkovým masům, a dostanete mnoho dalších tipů. 


Co: Kurz vaření minutek z hovězího masa
Kdy: 7. dubna 2010 od 9.30 (kurz trvá cca pět hodin)
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6

Za kolik: 3500 Kč
Info: www.prakul.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč