Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční menu v Liberci

Velikonoční menu v Liberci
sdílet:
5. 4. | Velikonoční pondělí bude v liberecké restauraci Ene Bene patřit tradičním velikonočním pochoutkám. Hosté mohou ochutnat kopřivovou nádivku, kůzle na másle nebo pečené jehněčí.

Co: Velikonoční menu
Kdy: 5. 4. 2010
Kde: Restaurace Ene Bene, Husova 25/5, Liberec 1 – Staré Město
Info: www.enebene.cz

Menu:
Pečená domácí velikonoční nádivka s mladými kopřivami, uzeným masem a cibulkou (45 Kč)

Staročeská ‚Rumfordská‘ polévka dle receptury z roku 1928 (30 Kč)

 Pečené kůzlátko na másle a šalvěji s vařenými kmínovými bramborovými plátky  (245 Kč)

Nadívané pečené velikonoční kuřátko s jemnou játrovou fáší pod kůží a domácí bramborovou roládou, plněnou listovým špenátem, balenou v drcených ořeších (185 Kč)

Pečené jehněčí na čerstvém rozmarýnu a česneku se zeleninovým závinem s grilovanými paprikami, rajčaty a cibulkou (195 Kč)
 
Lívancový trhanec s oříšky, rozinkami, čokoládou a borůvkovou pěnou z čerstvých borůvek (65 Kč)

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč