5. 4. | Velikonoční pondělí bude v liberecké restauraci Ene Bene patřit tradičním velikonočním pochoutkám. Hosté mohou ochutnat kopřivovou nádivku, kůzle na másle nebo pečené jehněčí.
Co: Velikonoční menu
Kdy: 5. 4. 2010
Kde: Restaurace Ene Bene, Husova 25/5, Liberec 1 – Staré Město
Info: www.enebene.cz
Menu:
Pečená domácí velikonoční nádivka s mladými kopřivami, uzeným masem a cibulkou (45 Kč)
Staročeská ‚Rumfordská‘ polévka dle receptury z roku 1928 (30 Kč)
Pečené kůzlátko na másle a šalvěji s vařenými kmínovými bramborovými plátky (245 Kč)
Nadívané pečené velikonoční kuřátko s jemnou játrovou fáší pod kůží a domácí bramborovou roládou, plněnou listovým špenátem, balenou v drcených ořeších (185 Kč)
Pečené jehněčí na čerstvém rozmarýnu a česneku se zeleninovým závinem s grilovanými paprikami, rajčaty a cibulkou (195 Kč)
Lívancový trhanec s oříšky, rozinkami, čokoládou a borůvkovou pěnou z čerstvých borůvek (65 Kč)