0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční menu v Liberci

Velikonoční menu v Liberci
sdílet:
5. 4. | Velikonoční pondělí bude v liberecké restauraci Ene Bene patřit tradičním velikonočním pochoutkám. Hosté mohou ochutnat kopřivovou nádivku, kůzle na másle nebo pečené jehněčí.
Co: Velikonoční menu
Kdy: 5. 4. 2010
Kde: Restaurace Ene Bene, Husova 25/5, Liberec 1 – Staré Město
Info: www.enebene.cz

Menu:
Pečená domácí velikonoční nádivka s mladými kopřivami, uzeným masem a cibulkou (45 Kč)

Staročeská ‚Rumfordská‘ polévka dle receptury z roku 1928 (30 Kč)

 Pečené kůzlátko na másle a šalvěji s vařenými kmínovými bramborovými plátky  (245 Kč)

Nadívané pečené velikonoční kuřátko s jemnou játrovou fáší pod kůží a domácí bramborovou roládou, plněnou listovým špenátem, balenou v drcených ořeších (185 Kč)

Pečené jehněčí na čerstvém rozmarýnu a česneku se zeleninovým závinem s grilovanými paprikami, rajčaty a cibulkou (195 Kč)
 
Lívancový trhanec s oříšky, rozinkami, čokoládou a borůvkovou pěnou z čerstvých borůvek (65 Kč)
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit