Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Velikonoční speciality ve Zlaté studni

Velikonoční speciality ve Zlaté studni

1. 4.–5. 4. Praha se probouzí ze zimního spánku. Těšit se můžete na jarní speciality šéfkuchaře Pavla Sapíka a zároveň na nově otevřenou venkovní terasu.

Velikonoční degustační menu:

Gratinovaný kozí sýr ‚Buche Affinne‘ na domácí briošce přelitý medovým sosem se sambalem a sezamovým semínkem, podávaný s rukolou a sušenými tomaty – 350 Kč

Chřestový krém s domácí raviolou plněnou sýrem ricotta a sušenými tomaty – 190 Kč

Na másle pečené jarní kuřátko s velikonoční nádivkou a lanýžovým pyré – 790 Kč

Dušené jehněčí kolínko na česneku s listovým špenátem a bramborovými noky – 790 Kč
1. 4. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Velikonoční menu
Kdy: 1.–5. dubna 2010
Kde: Terasa U Zlaté studně, U Zlaté studně 166/4, Praha 1
Info: www.terasauzlatestudne.cz
REKLAMA

Přidat komentář