Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční speciality ve Zlaté studni

Velikonoční speciality ve Zlaté studni
sdílet:
1. 4.–5. 4. Praha se probouzí ze zimního spánku. Těšit se můžete na jarní speciality šéfkuchaře Pavla Sapíka a zároveň na nově otevřenou venkovní terasu.

Velikonoční degustační menu:

Gratinovaný kozí sýr ‚Buche Affinne‘ na domácí briošce přelitý medovým sosem se sambalem a sezamovým semínkem, podávaný s rukolou a sušenými tomaty – 350 Kč

Chřestový krém s domácí raviolou plněnou sýrem ricotta a sušenými tomaty – 190 Kč

Na másle pečené jarní kuřátko s velikonoční nádivkou a lanýžovým pyré – 790 Kč

Dušené jehněčí kolínko na česneku s listovým špenátem a bramborovými noky – 790 Kč

Co: Velikonoční menu
Kdy: 1.–5. dubna 2010
Kde: Terasa U Zlaté studně, U Zlaté studně 166/4, Praha 1
Info: www.terasauzlatestudne.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč