Velikonoční speciality ve Zlaté studni
1. 4.–5. 4. Praha se probouzí ze zimního spánku. Těšit se můžete na jarní speciality šéfkuchaře Pavla Sapíka a zároveň na nově otevřenou venkovní terasu.
Velikonoční degustační menu:
Gratinovaný kozí sýr ‚Buche Affinne‘ na domácí briošce přelitý medovým sosem se sambalem a sezamovým semínkem, podávaný s rukolou a sušenými tomaty – 350 Kč
Chřestový krém s domácí raviolou plněnou sýrem ricotta a sušenými tomaty – 190 Kč
Na másle pečené jarní kuřátko s velikonoční nádivkou a lanýžovým pyré – 790 Kč
Dušené jehněčí kolínko na česneku s listovým špenátem a bramborovými noky – 790 Kč
1. 4. 2010 | Autor:
redakce Apetitu
Přidat komentář